woensdag, 05 september 2018 13:16

September, de maand waarin de kinderen terug naar school gaan, de maand waarin we afscheid nemen van het mooie weer en grote vakanties, de maand waarin de herfst de kop opsteekt, maar vooral de maand dat de zaalvoetbalcompetitie terug begint! In het tussenseizoen zijn er tal van veranderingen gebeurd binnen onze club, daarover meer in één van onze andere nieuwsberichten later deze week.

Media

donderdag, 14 september 2017 09:10

Een nieuw seizoen, een nieuwe start in een nieuwe zaal. Vorig jaar is gebleken dat wij veel te goed waren voor de laagste divisie van Voetbal Vlaanderen dus werden we verplicht het op een iets hoger niveau te proberen. Gedaan met de walk over's en non-matchen op woensdagavond, er zal elke week geknokt moeten worden voor de punten. In onze eerste match speelden we tegen de Boca Juniors. Niet de echte uit Argentinië maar wel een allegaartje hoogbegaafde technische voetballertjes akomstig van het Kiel.

dinsdag, 14 maart 2017 13:58

 

Het was dringend terug tijd om de zaal in te trekken na twee voetballoze weken. Onze Rood-Witte helden hadden hun titel al binnen en zou het niet mooi zijn om in hun voetsporen te treden en zelf ook een kampioenenfeestje te bouwen? Nog 4 matchen te spelen… 6 punten voorsprong… met nog wel toppers tegen de 2de, 3de en 4de in het vooruitzicht.

vrijdag, 10 februari 2017 12:12

 

Nog een beetje zwevende op de roze wolk na de 1-26 van vorige week, moesten we alweer de wei in voor een heuse derby. We moesten het wel stellen zonder sterkhouders Bonné en Vinnie die forfait gaven voor deze match tegen Bunt. In doel hadden we opnieuw wat problemen. Gert, Kevin en Klaas waren verhinderd, Marc de Kegel mocht niet buiten waardoor we onze vijfde doelman, Dirk Pieters, in doel moesten zetten.

donderdag, 02 februari 2017 10:26

 

We speelden deze week in Hoevenen tegen de laatste in de stand Goetstouwers Immo. In de kleedkamer was er enorme euforie nadat het nieuws ons bereikte dat onze concurrenten Kung Futsal verloren op het veld van Dikke Trap FC. Kevin was nog revaliderende van zijn keukenkunsten waardoor Klaas opnieuw tussen de palen plaatsnam.

donderdag, 26 januari 2017 10:03

 

De voorbereiding op onze wedstrijd tegen Ad Fundum verliep niet echt van een leie dakje. Gert is nog steeds revaliderende, Kevin Pieters wou de keukenheld uithangen en werd getrakteerd op een diepe snee in zijn hand en onze kersverse aanwinst Klaas werd door professionele redenen verhinderd. We moesten dus aan de bak zonder echte doelman. Met onze grote vriend, de heer Lodewijckx, als scheidsrechter, was alles aanwezig om er een lange avond van te maken.

woensdag, 18 januari 2017 12:38

 

Mede door onze vrije week en mede omdat Kung Futsal zijn wedstrijd met glans won, verloren we onze koppositie in de rangschikking. Hoog tijd om dit even recht te zetten en te laten zien wie er eigenlijk de beste ploeg van de reeks is. Aangezien Gert nog steeds in de lappenmand lag en onze tweede doelman Kevin Pieters op verlof was stond onze kersverse aanwinst Klaas direct tussen de palen in de uitwedstrijd tegen Dikke Trap FC. Er daagde opnieuw geen scheidsrechter op waardoor iemand van de harde kern van Dikke Trap de wedstrijd in goede banen moest leiden of was het lijden? 

woensdag, 14 december 2016 14:31

 

Voor de tweede week op rij moesten we opnieuw een heuse topper afwerken. Hoe mooi kan voetbal zijn? De tweede beste ploegen van de reeks, op de laatste speeldag tegen elkaar met als inzet de herfsttitel. Wij begonnen de wedstrijd in pole position met twee punten voorsprong op onze concurrenten Kung Futsal.

donderdag, 01 december 2016 09:01

 

Er moest dringend iets rechtgezet worden na de wanprestatie van vorige week tegen Berchem en hoeveel mooier kan het zijn om tegen de rechtstreekse concurrent voor de titel Klimax ff uit te pakken. Bonné en Dalu waren terug van de partij wat meer kracht, snelheid en voetballend vermogen in ons vijftal moest brengen. Met een Guaranashotje achter de kiezen trokken we met opengesperde pupillen de zaal in… Come On You Racing!

donderdag, 24 november 2016 10:11

 

Voor de wedstrijd tegen Athletico Berchem voelden we ons onoverwinnelijk en we gingen dit varkentje wel eens snel wassen alvorens volgende week de absolute kraker tegen Klimax aan te vangen. Dimitri Dalu gaf op het allerlaatste moment nog forfait om familiale redenen en Bonné was nog steeds onze veiligheid aan het garanderen in Brussel.

donderdag, 17 november 2016 09:59

Kunnen we ook onder druk presteren en onze leidersplaats verdedigen? Dat was de hamvraag die op ieders lippen lag bij aanvang van onze wedstrijd tegen Efse. Onze doelman Gert is nog steeds herstellende van zijn trap die hij op zijn hand kreeg, Popo moest last minute afhaken terwijl Allaeys en Bonné andere professionele verplichtingen hadden.

vrijdag, 11 november 2016 19:51

We gingen weer aan de bak na een verplicht weekje rust van de KVV. Het moment was eindelijk aangebroken om de uitgestelde wedstrijd van de tweede speeldag tegen Dikke Trap FC af te werken. Een wedstrijdje tussen het nummer 2 en 4 uit de rangschikking en de beste aanval tegen de beste verdediging. Het beloofde een kraker van jewelste te worden. Gert en Popo lagen nog in de lappenmand en Nicolas kon zich niet vrij maken. Allaeys was er opnieuw bij en heeft blijkbaar de smaak te pakken.

donderdag, 03 november 2016 12:46

 

Elshout Away! Vorig seizoen wonnen we daar op ons gemakske met 6-8 in het verre Sint-Job in’t Goor. Dit seizoen was Elshout in bovenste regionen mee aan het draaien en het beloofde opnieuw een zes punten-match te worden. Gert en Dalu revalideerden verder en Nicolas mocht na een last minute controle niet meedoen van de kine.

donderdag, 20 oktober 2016 10:30

 

Dé clash van speeldag! Zo werd in de pers de wedstrijd tussen Racing Polder en Patro Hoevenen omschreven. Voor de wedstrijd stonden we beide met 9 punten op een gedeelde tweede plaats in de rangschikking. De inzet was dus duidelijk… de winnaar kwam alleen aan de leiding. Ons ziekenbankje was volledig bezet waardoor we beroep moesten doen op onze reserves Dirk en Peter om de buren uit Hoevenen partij te geven.

dinsdag, 11 oktober 2016 08:34

 Na twee monsteroverwinningen tegen de mindere goden in onze competitie was het deze week de eerste echte test tegen het nummer vijf uit de stand ZVC Bunt. De Buntjes wonnen dit seizoen al tegen de leider Klimax en Efse maar waren wel op hun hoede wanneer ze de cijfers van de Racing zagen. 29 goals gemaakt en 6 tegen waren schitterende getallen waardoor de thuisploeg met een ei in hun broek startte.

donderdag, 06 oktober 2016 08:41

 

Na de ruime zege van vorige week tegen Ad Fundum 3 was het deze week de beurt aan Goetstouwers Immo om zich te bewijzen tegen onze gladiatoren. Anthony en Dirk zaten met hun kersverse vrouwkes in het buitenland en deze week was het Nicolas die last minute, met een acuute sproeipoep, forfait moest geven. Wel zagen we het heroptreden van onze keeper Gert die na een zéér lange revalidatie van zijn teentje terug plaatsnam in het doel.

woensdag, 28 september 2016 07:36

 

Na twee sabbatweken was het eindelijk zover, we mochten ons tweede seizoen op gang trappen. In de plakkerige handbalzaal van Sorghvliedt was Ad Fundum 3 onze tegenstander. Gert viel net voor de wedstrijd nog af met krampkes in zen buikske maar Anthony kon op het laatste nippertje zich toch vrij maken om mee te doen.

donderdag, 08 september 2016 11:21

 

Daar gaan we weer. We zijn weer vertrokken voor een spetterend seizoen. We speelden onze allereerste bekerwedstrijd ooit in het bestaan van Racing Polder. In de 1/64ste finales moesten onze gladiatoren het opnemen tegen vierdeklasser City Motown.

dinsdag, 26 juli 2016 11:37

Daar we ons tweede seizoen ingaan mochten we ons inschrijven voor de beker van Antwerpen welke elk jaar door de KVV wordt georganiseerd.

donderdag, 24 maart 2016 13:49

Onze laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2015-2016 werd bevochten tegen Tiny FC. In de heenronde wonnen we in de zaal van de toen tweede in stand een prachtprestatie toen. De voorbereiding op deze wedstrijd verliep in een hectische sfeer.