Nieuws

Nieuws (7)

In de tribunes tijdens onze uitwedstrijd tegen Efse vonden we twee spelersvrouwen terug. Jullie webmaster en reporter te plaatse vroeg hen hun mening over de wedstrijd en hun ventjes die toch wel een goede partij speelden.

donderdag, 12 januari 2017 10:30

Transfer in: De Panter komt Racing Polder versterken

Written by

 

Daar we als fiere leider de winterstop in zijn gegaan en de blessure van onze onbetwiste numero uno Gert Buyens blijft aanslepen heeft Racing Polder nog een extra aanwinst kunnen vastleggen. Met deze ingreep zetten we onze ambitie kracht bij en gaan we volop voor de kampioenstitel in 5de klasse F!

 

Na de waanzinnige overwinning van gisteren tegen Klimax komen we vandaag met minder heugelijk nieuws. Onze eerste doelman Gert Buyens, die zich in de wedstrijd tegen Patro Hoevenen blesseerde kreeg minder goed nieuws te horen van de specialist.

Jaarlijks organiseert de KVV de “Maand van de Scheidsrechter”. In de maand oktober wordt op verschillende manieren de scheidsrechter in de spotlight gezet. De Koninklijke Vlaamse Voetbalbond, waar wij als Racing Polder ingeschreven zijn, test in deze week ook de kennis van de reglementen door middel van een kwis. Al onze spelers en bestuursleden deden deze kwis, een overzichtje van de resultaten.

donderdag, 20 oktober 2016 11:53

De ziekenboeg van dé Racing zit goed vol...

Written by

 

De ziekenboeg van Racing Polder is ondertussen goed gevuld, we zitten in de hoek waar de klappen vallen. Met de topper tegen leider Elshout in het vooruitzicht zitten we dik in de miserie. Een overzichtje van de huidige stand van zaken.

dinsdag, 26 juli 2016 18:25

Pech blijft onze club achtervolgen...

Written by

Pech blijft onze club achtervolgen. Nadat onze kersverse aanwinst Dimi Dalu maar niet fit geraakt heeft het noodlot nu ook toegeslagen bij onze keeper.

dinsdag, 26 juli 2016 11:48

Dimi Dalu is né Racinger!!

Written by

Met het nieuwe seizoen in het vooruitzicht zit het bestuur van Racing Polder niet stil. We moesten nodig op zoek naar versterking om dit seizoen een gooi naar de titel te doen.