dinsdag, 14 maart 2017 14:22

Spelersvrouwen zijn in de wolken met de prestaties van hun ventjes Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

In de tribunes tijdens onze uitwedstrijd tegen Efse vonden we twee spelersvrouwen terug. Jullie webmaster en reporter te plaatse vroeg hen hun mening over de wedstrijd en hun ventjes die toch wel een goede partij speelden.

"Het is verschieten é…. Eerst zie je mij de zaterdag op een volgelopen en uitzinninge Bosuil en nu ben ik er weer bij” vertelde Charlotte Koch aan onze reporter. “1-4 vind ik wel een goede uitslag. Ze speelden voortreffelijk maar het is wel jammer dat mijn ventje Popo de doelman niet kon verschalken… Ach de ploeg primeert boven het persoonlijk doel é” besloot Charlotte. Onze reporter maakte haar erop attent dat wel 1-7 was geworden en haar reactie sprak boekdelen. “1-7? Nee…? Echt? Oei… dan moet er nog gescoord zijn toen ik mijn vriendinnen aan het WhatsAppen was…” 

Anneke Van Neylen was ook helemaal in de wolken met de prestatie van haar man Anthony Kets, en terecht ook natuurlijk. De voormalige sterkhouder van de Schoten Cobra’s is helemaal losgeslagen en legde de hele wedstrijd in een beslissende plooi met vijf doelpunten. “het was goed en leuk om de wedstrijd te volgen… Mijn Anthonyketjeh scoorde toch wel drie keer en het waren de mooiste goalen van de avond” begon Anneke haar verhaal. Toen reporter vertelde dat Anthony vijf keer had gescoord ging direct op google zoeken of dat wel klopte… “Ja het kan wel dat hij vijf keer heeft gescoord…maar ik was ook heel de tijd met mijn gsm’eke aant spelen en kreeg dan nog telefoon van Marlies wies, Lynnespin en Boke… dus ja… zo goed kon ik de match nu ook niet volgen aangezien iedereen mij mistte…”.

 

 

Read 1297 times Last modified on dinsdag, 14 maart 2017 19:15